Štapovi

U ponudi imamo sve vrste štapova za pecanje. Takmičarski, varaličarski, mušičarski, štapovi za dubinski ribolov, štapovi za plovak, šaranski, match, štapovi za feeder ribolov, setovi. Bez obzira na to u kojoj vrsti ribolova uživate, Betta In ima pouzdane i kvalitetne štapove kako za profesionalce, tako i za pecaroše amatere. Prodaja velikog izbora štapova za pecanje za upotrebu u slatkoj ili slanoj vodi.

Štapovi za pecanje


Pravi izbor štapova za pecanje

Zavisno od željene ribe koju planirate upecati, od mesta i načina ribolova, štapovi za pecanje se uveliko razlikuju. Kod nas pronađite odgovarajući štap za vaše potrebe.

Jedna od najvažnijih stavki sa bilo koje liste ribolovaca je njihov štap za pecanje. Međutim, nije svaki štap izrađen isto, a pojedini štapovi mogu biti bolji za određene ribolovce.

Sa toliko različitih stilova ribolova, kako da znate koja vrsta štapa za pecanje je najbolja za vas? Betta In i naši zaposleni će vam pružiti savete i pomoć pri izboru štapova za pecanje, tako da možete biti sigurni da imate odgovarajuću opremu. Dužina štapa obično se kreće od 1,5-3,5m, a dobra dužina štapa za pecanje za početnike obično je nešto preko 2m.