O NAMA


 

BETTA IN
Svetosavska 22, Stara Pazova
email: office@bettain.rs
065 46 86 027
www.bettain.rs

Trgovinska radnja BETTA IN na tržištu Srbije je prisutna još od 1991. godine, prvobitno pod nazivom Betta, a od 2014. godine pod nazivom T.R. Betta in. Prateći svetske tendencije, 2016. godine pokrećemo i internet prodavnicu Betta in sa ciljem da našim kupcima budemo još bliži i dostupniji.

Sve brži način života je doveo do toga da kupac želi što brže i jednostavnije da dodje do željenog proizvoda, a da ujedno taj isti proizvod plati minimalnom cenom. Baš zbog toga imamo zadovoljstvo da Vam saopštimo da u našoj internet prodavnici imate mogućnost da birate izmedju 8000 artikala sa tendencijom da nam se asortiman stalno širi. U prilici smo da Vam ponudimo robu više od 140 najprestižnijih svetskih brendova ribolovnog pribora, kamp opreme, opreme i hrane za pse i mačke, opreme i hrane za ptice i sitne životinje kao i opremu za akvaristiku i teraristiku.

Briga o kupcu je nešto o čemu vodimo posebnu pažnju. Želja nam je da kroz stalnu komunikaciju sa kupcima prepoznamo njihove potrebe i da im pružimo najbolju uslugu za minimalni uloženi novac.