Šator Sa Prekrivkom Inspire Bivvy Overwrap 13.5kg 144x295x30

Šator Sa Prekrivkom Inspire Bivvy Overwrap 13.5kg 144x295x30

Brend: Prologic
Šifra artikla: 6PS 64151


Cena: 83 150,00 din.
OPIS:

Šator Sa Prekrivkom Inspire Bivvy Overwrap 13.5kg 144x295x30

Prateći pomno stopama Inspire Bivvisa. Asortiman bivvi-a Avenger ima mnogo istih dizajnerskih karakteristika. Korišćenjem malo drugačijih specifikacija materijala oni su veoma pristupačni bez gubitka funkcionalnosti. Konstrukcija sa 2 rebra rezultirala je laganim skloništem koji se lako sklapa. Obe verzije imaju odeljak sa rolnom, savršen za one brze sesije po lepom vremenu, gde nije potrebna produžena zaštita od vrha. Sistem Pro-Vent se koristi svuda – veliki zadnji ventilacioni otvor i 2 dodatna bočna otvora za ventilaciju obezbeđuju najbolju ventilaciju od 360 stepeni. Ovo maksimizira razmenu vazduha, smanjuje kondenzaciju i povećava posmatranje, kao i hladnije tokom toplijih meseci. Izdržljiva podloga pomaže u sprečavanju ulaska buba i vode i lako se pričvršćuje pomoću čičak trake. Avenger Bivvis koriste naš 210D (dvostruko obložen) lagan, izuzetno izdržljiv i vodootporan do 10.000 mm. Prednja vrata su opremljena Mozzi mrežastim prozorom i dvostrukim rajsferšlusima, omogućavajući otvaranje u stilu poštanskih sandučića i veću zaštitu od elemenata. Omotač kondenzatora koji se isporučuje sa 1 Man Bivvi. Full Overvrap se isporučuje sa 2 Man Bivvi. Oba nude hidrostatičku glavu od 10.000 mm koristeći tkaninu 210D (dvostruko obložena). Kada se kombinuje, pruža mnogo veću ocenu efikasnosti omogućavajući unutrašnjoj Bivvi kapsuli da afektivno diše. Kako je prelaz razmene vazduha u velikoj meri smanjen. Ovo obezbeđuje mnogo sporiju i progresivnu brzinu razmene vazduha. Koji dramatično izoluje unutrašnji vazduh od spoljašnje temperature stvarajući superiornu izolacionu barijeru. Ovaj proces dramatično smanjuje vlagu i stvaranje kondenzacije. Ovaj sistem se može dodatno optimizovati kada se koristi sa Pro-Vent sistemom omogućavajući da otvori za ventilaciju budu otvoreni i da rade tokom tih toplih i vlažnih dana.

• Isporučuje se sa prozorom na vratima bezbednim od oluje, HD podlogom, zateznim stubovima, klinovima za teške uslove i torbom za nošenje.

• Potpuni omot je dostupan kao opcioni dodatak za Bivvi za 1 čoveka – 64150

• Optimizovan unutrašnji prostor sa brzom i lakom montažom

• 210D Lagana vodootporna i prozračna tkanina

• Pro-Vent – ventilacija od 360 stepeni

• Podna ploča za teške uslove rada

• Čvrst, lagan okvir sa 2 rebra sa vrhom koji se može uvlačiti

• Dvostruki držači šipke

 

 

Vrsta robe:   Ribolovačka oprema
Uvoznik:   Fishing World D. O. O. , Beograd
Dobavljač:   PROLOGIC-SVENDSEN SPORT A/S
Zemlja uvoza:   Danska
Prava potrošača:   Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

INFO

  • Cene proizvoda izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om.
  • Minimalni iznos narudžbine je 500,00 dinara (ne uključujući troškove dostave).
  • Na kraju procesa naručivanja putem e-maila šaljemo Vam Vašu narudžbenicu.
  • Takođe, naš operater će Vas kontaktirati putem telefona kako bi potvrdio Vašu narudžbinu.
  • Dostava na teritoriji Republike Srbije je u toku 2-5 radnih dana od trenutka primanja naružbine.
  • Osnovna cena dostave zavisi od težine paketa (prema cenovniku kurirske službe Post Express), a BESPLATNA je za narudžbine iznad 6000,00 dinara (za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 dinara).
  • Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave.
  • Moguć je povraćaj naručenog proizvoda ukoliko niste zadovoljni istim.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili problema prilikom naručivanja proizvoda, budite slobodni da nam se u bilo kom trenutku obratite putem KONTAKT FORME ili putem telefona 065 46 86 027 svakim radnim danom u periodu 08-17h.


PREPORUČUJEMO


KATEGORIJE
 

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBINE PREKO 6000,00 DIN!!!

(za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 din)