Lek protiv Camallanus parazita Med Professional Nematol

Lek protiv Camallanus parazita Med Professional Nematol

Brend: Sera
Šifra artikla: SE2204


Cena: 4 230,00 din.
OPIS:

Lek protiv Camallanus parazita Med Professional Nematol

 • Bolest izazvana parazitskim crvom Camallanus
 • Riblji paraziti koji se nastanjuju u rektumu
 • Bolest se uglavnom javlja kod kod angelfish, diskursa i živorotki
 • Tretman lečenja traje 2 dana

 

Crvi roda Camallanus su riblji paraziti koji se nastanjuju u rektumu. U prvo vreme kada je broj parazita mali riba se normalno ponaša. Kada se broj parazita uveća ribica uglavnom ugine usled oštecenja rektuma. Oštećenje nastaje usled mehaničkog delovanja parazita. Parazit se kači za zid rektuma u delu gde zaustavlja cirkulaciju krvi ili plazme. Kada dođe do nekroze tog dela, parazit prelazi na drugo mesto u neposrednoj blizini. Takva oštećena mesta rektuma su idealna za sekundarne infekcije. Sera: Med Professional Nematol je posebno efikasan u borbi protiv Camallanus parazita, okruglastog crva iz roda Capillaria koji se uglavnom javljaju kod angelfish, diskursa i živorotki. Takođe se može koristiti u borbi protiv pinworms­a (Oxyurida). Namenjen za ribice koje žive u slatkovodnim i morskim akvarijumima. Omogućava lako i precizno doziranje.

16. Sera: Lek protiv Camallanus parazita Med Professional Nematol http://www.petmarket.rs/sera­lek­protiv­camallanus­parazita­med­professional­nematol.html 2/3 OSNOVNE INFORMACIJE O NAMA POZOVITE NAS Uputstvo za upotrebu: Dodati 1 ml seruma na svakih 40 litara akvarijumske vode. Ravnomerno rasporediti preparat mešanjem vode. Ukloniti biološke filtere uključujući UV lampe i aktivni ugalj. Nakon 2 dana promeniti 80% količine vode u akvarijumu. Postupak ponoviti nekog perioda (oko 10 dana) kako bi se uništili paraziti koji su se u međuvremenu izlegli iz jaja. Očistiti biološke filtere pre nego se ponovo stave u rad. 

INFO

 • Cene proizvoda izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om.
 • Minimalni iznos narudžbine je 500,00 dinara (ne uključujući troškove dostave).
 • Na kraju procesa naručivanja putem e-maila šaljemo Vam Vašu narudžbenicu.
 • Takođe, naš operater će Vas kontaktirati putem telefona kako bi potvrdio Vašu narudžbinu.
 • Dostava na teritoriji Republike Srbije je u toku 2-5 radnih dana od trenutka primanja naružbine.
 • Osnovna cena dostave zavisi od težine paketa (prema cenovniku kurirske službe BEX EXPRESS), a BESPLATNA je za narudžbine iznad 6000,00 dinara (za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 dinara).
 • Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave.
 • Moguć je povraćaj naručenog proizvoda ukoliko niste zadovoljni istim.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili problema prilikom naručivanja proizvoda, budite slobodni da nam se u bilo kom trenutku obratite putem KONTAKT FORME ili putem telefona 065 46 86 027 svakim radnim danom u periodu 08-17h.


PREPORUČUJEMO


KATEGORIJE
 

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBINE PREKO 6000,00 DIN!!!

(za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 din)