Lek protiv bolesti "rupe na glavi" Med Professional Flagellol

Lek protiv bolesti "rupe na glavi" Med Professional Flagellol

Brend: Sera
Šifra artikla: SE2202


Cena: 1 550,00 din.
OPIS:

Lek protiv bolesti "rupe na glavi" Med Professional Flagellol

 • Bolest koja je izazvana nedostatkom hranjivih materija
 • Uzročnik nastanka bolesti su paraziti koji žive u crevima
 • Bolest često napada ciklide ­ posebno južnomeričke, oskare i diskuse
 • U roku od 24 časa lek uništava sve crevne parasite
 • Tretman se sprovodi 3 dana

 

Bolest “rupe u glavi” spada u bolest koja je izazvana nedostatkom hranjivih materija koje su potrebne za normalan rast i razvoj riba. Bolest izazivaju Flagellate iz roda Spironucleus i Hexamita, paraziti koji živi u crevima i koji su u stanju da oštete sistem varenje. Rezultat je smanjena moć apsorpcije hranjivih materija iz hrane što dovodi do nedostatka vitamina C i D, kalcijuma i fosfora. Bolest često napada ciklide ­ posebno južnomeričke, oskare i diskuse. Simptomi: Obolela ribica često odbija hranu, na glavi se pojavljuje mala rupica koja je teško uočiti i postepeno se šire tako da uzrokuje rane na epitelu, ponekad se mogu videti i mali bieli crvići kako izviruju iz tih oštećenja. Riba postaje anoreksična i letargična

6. Sera: Lek protiv bolesti "rupe na glavi" Med Professional Flagellol http://www.petmarket.rs/sera­lek­protiv­bolesti­rupe­na­glavi­med­professional­flagellol.html 2/3 OSNOVNE INFORMACIJE O NAMA POZOVITE NAS Sera: Med Professional Flagellol je lek namenjen za uklanjanje ovih i ostalih crevnih parazita. Lek se bazira na thiazole­u i menadione­u poznatim kao vitamin K3. Pokazalo se da njihova kombinacija garantuje znatno bolje rezultate od pojedinačnog dejstva. U roku od 24 časa uništava sve crevne parasite. Namenjen za ribice koje žive u slatkovodnim i morskim akvarijumima. Uputstvo za upotrebu: Dodati 1 ml seruma na svakih 40 litara akvarijumske vode. Ravnomerno rasporediti preparat mešanjem vode. Ukloniti biološke filtere uključujući UV lampe i aktivni ugalj. Nakon 3 dana promeniti 80% količine vode u akvarijumu. Očistiti biološke filtere pre nego se ponovo stave u rad. 

INFO

 • Cene proizvoda izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om.
 • Minimalni iznos narudžbine je 500,00 dinara (ne uključujući troškove dostave).
 • Na kraju procesa naručivanja putem e-maila šaljemo Vam Vašu narudžbenicu.
 • Takođe, naš operater će Vas kontaktirati putem telefona kako bi potvrdio Vašu narudžbinu.
 • Dostava na teritoriji Republike Srbije je u toku 2-5 radnih dana od trenutka primanja naružbine.
 • Osnovna cena dostave zavisi od težine paketa (prema cenovniku kurirske službe BEX EXPRESS), a BESPLATNA je za narudžbine iznad 6000,00 dinara (za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 dinara).
 • Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave.
 • Moguć je povraćaj naručenog proizvoda ukoliko niste zadovoljni istim.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili problema prilikom naručivanja proizvoda, budite slobodni da nam se u bilo kom trenutku obratite putem KONTAKT FORME ili putem telefona 065 46 86 027 svakim radnim danom u periodu 08-17h.


PREPORUČUJEMO


KATEGORIJE
 

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBINE PREKO 6000,00 DIN!!!

(za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 din)