Sera Koi all seasons probiotic 0,5 kg.

Sera Koi all seasons probiotic 0,5 kg.

Brend: Sera
Šifra artikla: SE32097


Cena: 1 820,00 din.
OPIS:

Sera Koi all seasons probiotic 0,5 kg.

Ova inovativna specijalna hrana je pogodna za hranjenje Koi preko 15 cm na temperaturi vode iznad 8 ° C tokom cele godine. Pored funkcionalnih sastojaka blizu prirode, kao što su MOS, beta glukani, haematokokus, spirulina itd. , Koji su već standard za seru, koekstrudirani granul sadrži probiotik Bacillus subtilis koji stabilizuje crevnu floru ribe. Ovo podržava njihovo zdravlje i poboljšava korištenje hrane. Zbog toga Koi brzo i ravnomerno raste, postaje bolest rjeđe, a zagađenje vode se smanjuje. 

Koi All Seasons Probiotik je još jedan inovativan uspeh u seriji u seriji Koi. Ova odlična Koi hrana po prvi put sadrži stabilizator bakterije Bacillus subtilis, koji je odobren za ukrasne ribe od juna 2016. godine i izričito preporučuje EFSA (evropski organ za sigurnost hrane) za upotrebu u ukrasnoj ribioj hrani, kako bi se poboljšala rast i korišćenje hrane. 

Optimizirana upotrebljivost hrane trajno podržava brz, čak i razvoj i zdravlje ribe. Ojačane životinje postaju bolesne znatno ređe. Osim toga, značajno je smanjeno zagađenje vode njihovimotoksičnim i algama koje prate otpadne proizvode. 

Specijalna hrana bi trebalo zamijeniti odgovarajuću sezonsku hranu najmanje nekoliko puta nedeljno tokom cijele godine (na temperaturama vode iznad 8 ° C) kako bi trajno imala koristi od ovih pozitivnih efekata. Naravno da je i odlično pogodan kao glavna dijeta.

INFO

  • Cene proizvoda izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om.
  • Minimalni iznos narudžbine je 500,00 dinara (ne uključujući troškove dostave).
  • Na kraju procesa naručivanja putem e-maila šaljemo Vam Vašu narudžbenicu.
  • Takođe, naš operater će Vas kontaktirati putem telefona kako bi potvrdio Vašu narudžbinu.
  • Dostava na teritoriji Republike Srbije je u toku 2-5 radnih dana od trenutka primanja naružbine.
  • Osnovna cena dostave zavisi od težine paketa (prema cenovniku kurirske službe BEX EXPRESS), a BESPLATNA je za narudžbine iznad 4000,00 dinara (za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 dinara).
  • Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave.
  • Moguć je povraćaj naručenog proizvoda ukoliko niste zadovoljni istim.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili problema prilikom naručivanja proizvoda, budite slobodni da nam se u bilo kom trenutku obratite putem KONTAKT FORME ili putem telefona 065 46 86 027 svakim radnim danom u periodu 08-17h.


PREPORUČUJEMO


KATEGORIJE
 

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBINE PREKO 4000,00 DIN!!!

(za pakete preko 10kg težine minimalni iznos narudžbine za besplatnu dostavu je 8000,00 din)